Text or shortcode
Text or shortcode

Astrologija, Horoskop, Besplatna Natalna Karta, Znak i Podznak

Sedmični

Sedmični Horoskop za Sve Znakove

Mjesečni Horoskop na ovoj stranici se odnosi na globalna dešavanja koja se tiču sve nas.  Za tačno izračunavanje svih položaja planeta ili konsultacije, možete dobiti više informacija ovdje.  

Želite li podrobniji uvid u ovaj period, možete takođe odabrati mjesečne predikcije za vaš znak:
Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpija, Strijelac, Jarac, Vodolija ili Ribe.

Ne zaboravite: planetarna slika neba je samo prognoza. Baš kao prognoza vremena, ne utiče na to kakvu ćete odluku vi donijeti. Za vrijeme ‘nevremena’ možda je bolje ostati kod kuće, ali vi i samo vi odlučujete o tome kako ćete iskoristiti svoj dan.

stars

Općenita prognoza za naredne dane za sve znakove Zodijaka

Mjesec se ove nedjelje kreće kroz Vagu, Škorpiju i Strijelca. U nedjelju je u znaku Jarca. U jednom znaku ostaje nešto više od dva dana, donoseći osjetljivost ili romantičnost. Također se vezuje za kratkotraje hormonalne poremećaje, plodnost i sve što je vezano za žene, majku i doom. S obzirom na njegov prolaz kroz znakove ‘drugih ljudi’, svi ćemo pomalo biti orijentisani na druge, a mnogo manje na sebe. Dani Mjeseca u Škorpiji su, treba pomenuti, najintenzivniji. Izbjegavajte sumnjiv alkohol ili zatvaranje u sebe. Žestina emocija sve će nas malo prodrmati tokom ovih dana.

Venera je u znaku Vage i u ljubavi je mnogima krenulo. Problem nastaje kad se Venera ogleda ka Jarcu i Ovnu, iz kojih žestoku energiju šalju Pluton i Uran. No, Venera će u tačnom aspektu s njima biti tek naredne nedjelje.

Mars je trenutno u Strijelcu. Nakon također intenzivnog sukoba sa Saturnom u ovom znaku, tenzije su nešto oslabile, ali se još uvijek osjeća ratnički uticaj na mnogim poljima, naročito u poslu, edukaciji, inostranim kontaktima, religiji, i u politici (ovim oblastima vladaju Strijelac ili Saturn).

Jupiter ulazi u znak Vage 9.9.2016. oko podneva. Ovo je velkiki događaj na astrološkom planu. Jupiter se nakon 12 i 24 godine ponovo vraća u znak ljubavi i harmonije. Nakon što protrese Vagu i njen osjećaj za sklad, donijet će obilje blagostanja, porast imovine, moguće čak i broja članova u porodici. Jupiter donosi širenje i dobitke. U mnogim slučajevima ljudi od njega očekuju da napravi pravo malo čudo i da riješi baš sve probleme. Naravno, ishod ovisi o položajima ostalih planeta u svakoj natalnoj karti.

Izračunajte svoju – pošaljite email.

Kontaktirajte astrologa

letter

Poslušajte snimak nedjeljne prognoze i podcast ‘Kosmički Žurnal‘:

kosmicki-zurnal

Uključite se na Facebook stranicu:

facebook astrologija