Text or shortcode
Text or shortcode

Astrologija, Horoskop, Besplatna Natalna Karta, Znak i Podznak

Astroloska Karta Standardna Analiza

Svaki trenutak u vremenu je jedinstven i unikatan, a baš tako i vaša natalna karta.

Svako od nas ima jedinstven horoskop, natalnu kartu, napravljen za datum, tačan sat,  minut i mjesto rođenja. Ta mapa neba koju zovemo natalnom kartom ujedno je i mapa prvog uticaja planeta na nas, onda kad smo udahnuli, prvi put otvorili oči i zaplakali i prvi put se energija svemira poput fotografije ucrtala u naš mentalni sklop.  Popularna astrologija u novinama i na Internetu dijeli glavnim sistemom rođendane na 12 poznatih znakova Zodijaka i prati prognoze za iste.

Svako od nas je individua i zašto bismo onda dijelili isti horoskop sa nekim ko je rođen pet ili deset dana kasnije, pet ili deset godina kasnije? Ljudi smo različiti i bez obzira na to što imamo svoje osnovne osobine znaka u karakteru, a kakva će nam recimo biti naredna godina zavisi prvenstveno od toga kakve astrološke uticaje na naš lični horoskop rođenja, dakle kakve tranzite, progresije i direkcije (sistemi predviđanja) imamo u svom jedinstvenom  horoskopu.

 

Naručite svoj lični horoskop, natalnu kartu i životnu analizu putem email poruke ili telefonom u Americi: mira.cosic.astrolog@gmail.com / +1 214 699-6472 ili direktno kliknite na kupovinu ‘buy now’ link ispod. Platiti možete putem PayPal-a direktno ili putem kreditne kartice.
Druga stvar je i gdje smo stigli u svom psihološkom i duhovnom razvoju. Jer, moje osobine su se dobrano promijenile u poljednje vrijeme, a osobine Raka ostale su iste. Zvuči kao da tu nešto nije u redu?

Naprotiv, sve funkcioniše baš kako bi trebalo, “kao švajcarski sat”. Osobine Sunčevih znakova su iste a lični ih horoskop svojim kretanjem kroz vrijeme modifikuje i oubliči, doda tom akvarelu još malo boje ili ponešto oduzme kroz godine. Ipak, astrologija može da nam ponudi mnogo više od našeg Sunčevog znaka i periodičnog horoskopa za znak ili podznak.

Iz tačnih položaja planeta, Sunca i Mjeseca kao i ostalih važnih tačaka od kojih će se svako sjetiti pojma ‘podznak’, može se vidjeti kako se određena osoba ponaša u društvu koje manje ili više poznaje, kako reaguje na različite životne situacije, kako zarađuje novac, kako komunicira, da li voli kućno okruženje radije nego javno, kakav će brak imati i da li će biti uspješna u poslu koji obavlja.

Te precizne položaje planeta i astroloških sektora ne možemo znati dok za svakog individualno ne proračunamo horoskop. Uopštene analize znakova, planeta i kuća možete danas naći i besplatno na engleskom jeziku na internet stranicama. Ovo što dobijate ovdje je vaša unikatna, jedinstvena analiza rađena rukom astrologa sa dugogodišnjim iskustvom.

Naručite svoj lični horoskop, natalnu kartu i životnu analizu putem email poruke ili telefonom u Americi: mira.cosic.astrolog@gmail.com / +1 214 699-6472 ili direktno kliknite na kupovinu ‘buy now’ link ispod. Platiti možete putem PayPal-a direktno ili putem kreditne kartice.
Foto Galerija

Svaki trenutak u vremenu je jedinstven i unikatan. Takođe, i svaka tačka u svemiru je jedna jedina. To znači i da konstruisana natalna karta teoretski mora biti unikat, ali svakako, imate karte astro-blizanaca koji su rođeni jedan drugom u blizini i u skoro istom vremenu. I da, veoma precizne analitičke tehnike i procedure mogu da razdvoje i pokažu razliku između ovih karata, naći ćete možda različitosti u 113. harmoniku ili nešto slično, ali cijela je istina da astrolozi ne rade takve stvari u njihovoj svakodnevnoj praksi. Kad gledamo nečiju kartu, ne radi se samo o tome da posmatramo unikatnost ove individue koja je ispred nas za taj trenutak u vremenu kad su rođeni i došli na ovaj svijet. Momenat u kojem gledamo samu kartu je takođe veoma važan i jedinstven. Gledamo tu kartu baš sad, u ovom momentu, baš ovdje i baš sad…
– Bob Mulligan, astrolog

Šta mogu da očekujem od astrološke konsultacije?

Astrološke konsultacije su danas veoma popularne. Astrolog se vidi licem u lice sa klijentom, s kojim razgovara o njegovom ličnom horoskopu, natalnoj karti napravljenoj upravo za trenutak rođenja osobe. Astrolog se za ovaj susret mora posebno pripremiti, sve unaprijed izračunati i dovesti analizu do savršenstva prije nego je predoči klijentu.

Telefonski ili Skype razgovor – ili mp3 snimak – dozvoljava nam da postignemo naš konačni cilj, a to je analiza vaše situacije, vaši talenti i kuda u životu idete, rukovođeni nebom i sopstvenim željama. Naše zajedničko vrijeme koje ćemo provesti je oko jednog sata – više ako zatreba naravno – i imaćemo pravu zajedničku diskusiju o vašem cjelokupnom razvoju. Saznat ćemo šta se jako važno odigralo u prošlosti, šta se dešava sada, kao i u vremenu pred nama.