Text or shortcode
Text or shortcode

Astrologija, Horoskop, Besplatna Natalna Karta, Znak i Podznak

Dnevni

Dnevni Horoskop za Sve Znakove

Dnevni Horoskop na ovoj stranici se odnosi na globalna dešavanja koja se tiču sve nas.  Za tačno izračunavanje svih položaja planeta ili konsultacije, možete dobiti više informacija ovdje.  

Želite li podrobniji uvid u ovaj period, možete takođe odabrati predikcije za vaš znak:
Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpija, Strijelac, Jarac, Vodolija ili Ribe.

stars

Prognoza za naredne dane za sve znakove Zodijaka

ponedjeljak

Ovo je dan u kojem su u centru pažnje Vage. Mjesec nas sve čini da se osjećamo zaljubljenim i elegantnim – vjerovatno je to eko još od romantičnong vikenda…

utorak

Vrijeme je da se obrati pažnja na finansije, na kredite ili neki neplaćeni račun. Imajte na umu da je danas izuzetno napet dan. Za sve će vam trebati više vremena nego što planirate.

srijeda

Imat ćete želju da odjednom promijenite plan koji ste napravili prije samo nekoliko dana. Planetarna slika kaže: u fokusu su raskoraci, predomišljanje, promjena odluke, tvrdoglavost.

cetvrtak

Ako ste završili sve projekte oko neplaćenih računa toko utorka i srijede, imat ćete više vremena da se posvetite sebi. Razmišljat ćete kako da otputujete ili naučite novu riječ nekog stranog jezika.

petak

Planeta ljubavi obećava zanimljiv početak vikenda. Venera u znaku Vage svima donosi izuzetno lijepe trenutke na ljubavnom polju. Problemi dolaze s druge strane: poslovi, politika, zdravlje… mogu da vam pokvare plan.

subota

Subota je izuzetno povoljna za dizanje sidra i put. Možda ste već daleko od godišnjeg odmora, ali ćete, kao i mnogi od nas, ovaj Mjesec u Strijelcu iskoristiti za daleke horizonte, možda čak i učenje stranog jezika. ‘Koliko pputa si ljubila stranca…’ je pjesma za vikend, definitivno.

nedjelja

Ni nedjelja nije mnogo drugačija od subote po pitanju ljubavi, ali su strasti već tiše. Imat ćete vremena da na miru razmislite o planovima za narednu sedmicu. Razgovori s roditeljima su jako važni ovog vikenda.

 

Ne zaboravite: planetarna slika neba je samo prognoza. Baš kao prognoza vremena, ne utiče na to kakvu ćete odluku vi donijeti. Za vrijeme ‘nevremena’ možda je bolje ostati kod kuće, ali vi i samo vi odlučujete o tome kako ćete iskoristiti svoj dan.

newsletter

Kontaktirajte astrologa

Pošaljite email:

letter

Poslušajte snimak nedjeljne prognoze i podcast ‘Kosmički Žurnal‘:

kosmicki-zurnal

Uključite se na Facebook stranicu:

facebook astrologija