Text or shortcode
Text or shortcode

Astrologija, Horoskop, Besplatna Natalna Karta, Znak i Podznak

News

Uhvati me ako Možeš: Jesu li Muško-Ženski Odnosi u Krizi?

Ako pronađete ljubav ovih dana, to možda neće biti nježna romansa, više će da liči na igru i na trčanje i bijeg, na povuci-potegni, na povremene bljeskove strasti ili uzrujanost što baš strast nedostaje onda kad joj se nadamo. Venera je u prolazu kroz vatreni, samostalan ali tvrdoglav znak Ovna koji je u ovom času usmjeren na svoje vlastite želje.

16830049_s
Copyright (c) 123RF Stock Photos

Znakom Ovna, i to baš ovom istom vatrenom ulicom, prolazi i planet Mars, za bitku uvijek raspoloženi ratnik oznojenih mišića i čvrstog hoda, privlačan, pravi muškarac, donekle umoran od izazova i ubitačnog tempa ovih dana.

On bi se takođe igrao, privlači ga ova sigurna i atraktivna žena  Venera, obučena u seksi crno i crveno, punih usana i pogleda ispunjenog željom. Liči na Amazonku, čak i njena kosa sada ima crvenkast odsjaj, ona ne pristaje na kompromise i ne dodvorava se nikome. Pa i ako je po prirodi umiljata i pažljiva, sad nema vremena za to, ona navlači udobne cipele i nekud žuri svjim putem…

Mars i Venera su u dakle Marsovom domu, ima tu i glasnog dobacivanja, možda i svađe, vike, polomi se neka vazna ili pregori jelo ako se energija ne potroši pod prekrivačima.

I direktori su veoma zahtjevni ovih dana, Pluton iz znaka Jarca sukobljava se sa planetama u Ovnu donoseći glavobolje, gomile posla, brige, povišenu temperaturu, tako da ni vremena za ljubav nema mnogo. Budite dakle svjesni da je ovo period žurbe i igre, prihvatite to i biće vam lakše – uhvatite ritam i kreirajte svoj dan onako kako vi to želite.