Text or shortcode
Text or shortcode

Astrologija, Horoskop, Besplatna Natalna Karta, Znak i Podznak

News

Skorpija: Kako Protiv Saturna

Nina Pita: ‘Škorpija sam, Venera, Sunce i Neptun u Škorpiji… Podznak Djevica… Kako i gdje da tražim posao, izgleda da mi ne ide ovih dana…’

ASTROLOGIJA.COM Odgovor: Iako si veoma široke ruke i imaš dobru ‘karmu’ kad je u pitanju novac, imaš Zeusa-Jupitera u polju novca i finansija, ovih nekoliko godina naišao je Saturn u posjetu kroz tvoju kuću. To je jedan stari čiko, učitelj, profesor, autoritet, ne vole ga baš jer je namćor i naporan je u onome što traži, sve nešto da se izvede na vrijeme, deadline jedan za drugim, a novca da ti to vrijeme i trud plati nema. Kako protiv Saturna. Naime, mislim da će ti biti još jedna kriza kad ti ovaj deda bude pritisnuo Veneru. Naime, budi jako pažljiva da se finansijska kriza sa Saturnom ne prenese na Veneru to jest na ljubav. U vrijeme velikih odgovornosti one moraju da se podijele i da se obje strane na isti način nekako žrtvuju tu inače jedna strana pati, druga se žali… Saturn će da se približi tvojoj Veneri vladarici užitka, novca i ljubavi u oktobru i novembru ove godine. Do tada bi trebalo da radiš na provjeri temelja u svim varijantama: da li imam dobre temelje kod kuće, da li se oslanjam na ljude oko sebe koji su stabilni, i povrh svega, da li radim koliko mogu? Da li zaista pokušavam tamo gdje treba?

Ova situacija sa planetama je energetski prilično iscrpljujuća, vidjećeš sve astrologe kako pišu da je ovo teško vrijeme za Škorpije, da se sada ovaj znak osjeća preopterećenim, kako stari kako ga i snaga napušta. Ali izlaza ima. On nije samo u predanom radu i traganju za radom kao do sada. Izlaz je (uz mnogo vitamina, spavanja i raspoređivanja vremena na kašičicu) u TRAŽENJU ZARADE NA DRUGAČIJI NAČIN.

pocket-watch-1637393_1920 780

Osoba je primorana da sjedne i da smisli kako da zaradi pare bez ičije pomoći. Ostavljena si na trotoaru da sjediš na kiši i zimi, stomak ti krči, moraš pomoći i gladnim ljudima oko sebe ali najprije sebi. IDEJA! U tom ti momentu sine ideja. I da nisi tako primorana i pritisnuta, nikad ti to vjerovatno ne bi palo na pamet. Da na primjer počneš da praviš torte i kolače jer ti je pravljenje torti oduvijek dobro išlo, a znaš da uz dobru dekoraciju i reklamu možeš da zaradiš lijepu sumu mjesečno praveći torte. Ne znam da li ti je kuhanje strast (imaš Mjesec u Biku čini se da znaš šta radiš u kuhinji), dajem za primjer. I onda se razveže tvoja kreativnost na djelu, imaš podršku i ponude sa strane jer ljude interesuje to što znaš da radiš. Samostalno, ostavljena ovako od svih planeta koje kao da ti na svakom uglu okreću leđa, imaš šansu da to riješiš vlastitom idejom, zalaganjem, pa iako novac neće biti sjajan u početku, ti znaš da na sebe i svoj rad uvijek možeš da se osloniš… To Saturn od tebe sada traži…

Drugo.. koji su to periodi. Mislim, svaki je dan tvoj. Neće ništa promijeniti situaciju mart ili april, nego će situaciju promijeniti ako budeš ljudima znala da pokažeš i da se predstaviš kao autoritet. Svi ostali tranziti su trenutno zanemarljivi. Bilo da sama radiš projekte ili da se uključuješ u tuđe, od tebe će ljudi zahtijevati da dokažeš koliko si sposobna. Samouvjerenost i potpuno isključivanje samoubijanja u pojam kojem si nekad sklona zbog ACS Djevice, znači idi pod parolom ‘Ja Sam Spremna za Velika Djela! I donijeću vašoj firmi (ili pak svojoj) veliki uspjeh ako mi date šansu.’

Pojma nemam gdje si do sada radila, kako živiš, s kim si… Piši o tome. Ne poklekni, ne posustaj. Ne daj se dušmanima. Razvijaj sopstveni biznis ako možeš.

Imaš Djevicu na podznaku, veoma odgovornu ali prestrašenu da nije savršena koliko god da zna i vlada materijom. Škorpija zna biznis, to je znak novca (mada sada na testu), ali osim toga imaš i talenat za komunikaciju, veliku energiju, možeš da radiš sa djecom ili ostavljenom djecom, možeš da pišeš za djecu, imaš Sunce-Neptun konjukciju u 3. kući, možeš da radiš u nuklearnoj elektrani ha ha, imaš i Pluton u prvoj kući, čim se otvori nova nuklearka kod nas, upadaj (šala)… Imaš unutar svoje ličnosti zaista atomsku snagu. Možeš i da radiš sekretarske poslove što ti ne smeta (Djevica) voliš da činiš usluge kao i da rukovodiš (Pluton).

Dobra je stvar što dotični Zeus ulazi u tvoje polje karijere ove godine i tu ostaje godinu i po, biće sigurno prilike. Svaki dan je tvoj dan. Jedna vrata će se otvoriti i to širom!

Mirjana Ćosić
astrologija.com