astrologija.commira.cosic.astrolog@gmail.com / +1 214 6996472

Femme Fatale u Ljubavi: Žena Škorpija

Žena Škorpija je ‘femme fatale’, privlačna i seksi. Ona daje ali i traži bezuvjetnu ljubav, ‘na život ili smrt’! 

Naročito ako je njena Venera u znaku Škorpiona, žena Škorpion u životu zna iskusiti ostavljanje, razvode, napuštanje sa ili bez dobrog razloga, ljubomoru, prevaru, izdaju. I kroz roditelje, dijete Škorpija uči o značaju predanosti, vjernosti i gubitka. Ponekad dijete Škorpija ili sa Ascendentom i važnim ličnim planetama u Škorpiji gubi kontakt sa jednim roditeljem, osjeća se napušteno, odbačeno ili nevoljeno.

Zašto je to tako?

Pluton koji vlada Škorpijom (a po tradicionalnoj astrologiji i Mars je vladar ovog znaka) žestok je planet duhovnog rasta kroz bol, planet sagledavanja razloga zbog kojih smo ovdje, života i smrti, smisla svega postojećeg.

Stoga, ako ste zaljubljeni u Škorpiju, nemojte se s njom igrati. Ovo nije žena za bevezni, šaljivi ili kratkotrajni flert. Ova žena će tražiti da vas ima u potpunosti ali će vam zato za uzvrat pružiti sve.

12406784_szenaskorpionka

Ako ste se zanijeli površnom igrom, flertujete sa nekoliko osoba istovremeno uključujući i Škorpiju, ako vam je stalo da se dobro zabavite i imate običaj da na ljubav gledate kao na video-igricu u kojoj nije važno koliko partnera pogodite, važno je da ste se dobro zabavili – onda zaobiđite ovaj znak. Ona je sklona da vam sav naneseni bol vrati trostruko više i znat će tačno kako!

Upleli ste se u Škorpijinu mrežu iz koje vam povratka nema. Ako ostanete, dosegnut ćete neslućenu ljubav. Ako je pokušate povrijediti, namjerno ili nenamjerno, pripremite se za borbu do zadnje kapi krvi… Vaše!

 

Povezani Clanci

Uporedni Horoskop

U astrologiji se osim ličnih vrlo rado promatraju i horoskopi parova, a jedna od varijanti je i horoskop nazvan ‘kompozitnim’ u kojem se položaji planeta […]

Learn More

Astro-Interview: Bob Mulligan, Florida

Bob Mulligan: Mi Astrolozi Unapređujemo Život Sa Bobom Mulliganom sam se sasvim neočekivano srela u Seattle-u na nedavnoj konferenciji astrologa NORWAC i odmah tu, za […]

Learn More

Astrološka Karma, Buđenje i Putevi Duhovnosti

Pitanje je koliko su i moderna i tradicionalna astrologija nadopunjujuće a koliko dijametralno suprotne rastu i duhovnom radu na sebi. Koliko ograničavaju osobu? Koliko daju […]

Learn More